c
Independents per Sant PereIndependents per Sant Pere, membres del partitIndependents Per Sant Pere, Programa ElectoralIndependents per Sant Pere 20 aniversaryNoticies, agenda, activitats, independents per Sant PereContacto ISP

ISP som una agrupació d'electors. Un grup de veïnes i veïns amb un mateix objectiu: treballar per millorar el nostre poble.
ISP neix amb la vocació d’escoltar, compartir experiències i detectar les necessitats del teixit associatiu de Sant Pere.


L'any 2000 es planteja la seva creació per donar una alternativa a l’hegemonia política del poble. Al 2003, tota aquesta feina, culmina en una coalició per les municipals entre ISP i ERC.
ISP ens definim d'esquerra i progressistes, encara que ara tothom fuig de les etiquetes. Ho decidim tot per consens, amb total transparència i escoltant diferents opinions.
Sempre assumint el que es decideix com a grup, encara que a vegades no coincideixi l'opinió personal d'alguns de nosaltres. Sempre hem volgut mantenir aquesta condició de grup totalment assembleari. Per sobre de tot som demòcrates.


ISP som gent responsable, treballadora, il·lusionada, que participa sempre en qualsevol projecte per la millora del nostre poble.
ISP som més forts i ens hem consolidat.
Som el resultat del treball tant al govern com a l’oposició  durant cinc legislatures, a diferència d'altres que després de les eleccions desapareixen 4 anys.


Posem al vostre servei aquest 20 anys d’experiència i tota la nostra capacitat i esforç, per afrontar els propers 4 anys treballant per un poble més just, més solidari, més cohesionat i amb més futur.

 
 

Candidata a l'Alcaldia

Nascuda al febrer del 60, casada i mare de una meravellosa bessonada. Veïna de Faldes des de 1997, i amb 20 anys d’experiència com a Regidora a Sant Pere.

El seu esperit de servei l’ha canalitzat posant a les persones, el seu benestar i seguretat com a eix constant del seu programa.

Lliure, sense hipoteques partidistes, progressista, integradora,  defensora del dret a la igualtat, a la diversitat i al pensament plural.
Lluitadora pels drets de la dona i la seva seguretat. Propera, accessible, honesta, responsable i transparent.

Compromesa amb Sant Pere, el Poble on va triar viure, amb el seu entorn natural, amb la seva història i el seu present i futur.
20 ANYS AL TEU COSTAT

Nascut al 1968, casat i pare de la Laura i del Claret. Veí de Vallserena des de 1998. Vaig rescatar i presidir l’associació de veïns d’aquest barri fins al 2007, que per ètica, ho vaig deixar per incorporar-me a ISP.

Regidor de Turisme, Promoció Econòmica i Participació Ciutadana en aquesta darrera legislatura i 2on de la llista per aquestes noves eleccions. Hem treballat dur, i malgrat la pandèmia i “el Gloria” hem aconseguit una gran part del programa. Sé que podem fer més, i que en una legislatura menys accidentada, i amb plenes responsabilitats, ho podem aconseguir, i és aquest desig el que m’empeny a continuar treballant

Des de fa 15 anys, estic vinculada a ISP i em sento totalment identificada amb les seves idees i valors. Estic molt il·lusionada de representar la ciutadania de Sant Pere, lluitant per aconseguir uns interessos comuns.

Com a agrupació d’electors, veïnes i veïns del poble, considero que tenim l'avantatge d'estar en la millor posició per vetllar per aquests objectius, sense la pressió d'un sistema polític jerarquitzat.
El que m'impulsa és ajudar a les persones per mitjà de la proximitat, escoltant les seves necessitats i preocupacions i actuant en conseqüència per a millorar el seu dia a dia. Penso que aquesta hauria de ser la prioritat de qualsevol ajuntament.


Estic segura que podem continuar realitzant grans coses per Sant Pere.
En definitiva, Sant Pere és el nostre poble i desitgem que sigui el millor lloc on viure.

Em sento privilegiat de formar part d’una comunitat com SANT PERE.
Viure aquí es tenir un lloc on poder ser i desenvolupar-me com a persona i no només un lloc on estar.
Al poble tinc l’oportunitat de poder col·laborar activament en molts dels esdeveniments com ara les festes de SANT PERE de manera directa o indirecta organitzant alguna activitat , també em veieu al  VILAMAGORE i organitzant els VERMUTS MUSICALS, LÍRICA i concerts varis.


Em presento a aquesta llista amb el convenciment que, només des de la llibertat de no tenir lligams ideològics que determinen el que està bé o malament, podrem decidir i lluitar per allò que creiem el millor per al nostre poble.
Estem segurs de les oportunitats de la nostra Vila.
Hi tenim confiança i treballem per a fer-ho possible juntament amb el teixit associatiu  perquè són la base del nostre municipi, dotant-lo d’eines que el faci créixer dia a dia


Nascuda al 1968. Basca de naixement i catalana d’adopció. Porto 22 anys a Sant Pere i treballo com a Educadora Social a un centre de justícia juvenil.

Vaig incorporar-me a ISP, a les municipals del 2019. La diversitat, pluralitat i tarannà social d’aquest grup van ser els valors que em van convèncer i que em mantenen compromesa per aquesta nova legislatura del 2023.

Orgullosa de treballar amb aquest equip de gent involucrada, constat i il·lusionada amb un Sant Pere millor.

 


Nascut a BCN al 66 i fill adoptiu de Sant Pere des de fa 50 anys. Casat amb la Mercè i amb 3 fills: la Sara, l’Eric i el Marc. Treballo com a Cap d’obra en una petita constructora del V. Oriental.

Compromès amb Sant Pere, i les necessitats dels seus veïns. Regidor en diferents legislatures i compartint govern amb Independents a la legislatura del 2003.

Aquesta experiència conjunta, i les implicacions comuns en temes socials i de benestar dels veïns provoca l’afinitat actual amb el programa i tarannà de ISP i el compromís amb seu equip.

 


Vaig néixer a Badalona fa 52 anys, casada i amb dos fills, i porto la meitat de la meva vida vivint i estimant a Sant Pere.

Soc Llicenciada en dret i la Responsable de Tresoreria a una empresa de packaging des de fa 15 anys.

M’incorporo al grup a la legislatura del 2011, i torno a participar ara, perquè vull viure de més a prop els problemes dels veïns de Sant Pere, i participar i contribuir en la recerca de solucions i millores.

 

Sóc llicenciat en Administració i Direcció per la Universitat Pompeu Fabra, tinc 27 anys i estic compromès amb l'ISP per aconseguir una major eficiència i sostenibilitat en els projectes per a la ciutadania.

Em motiva poder ajudar la gent per mitjà de la relació propera i fer que la ciutat sigui més vibrant i connectada, especialment per als joves. En resum, volem construir un futur brillant per a tothom a Sant Pere.

 

 


76 anys, mare de la Laia i el Dani, i avia de dos meravelloses netes.  Jubilada, artista i veïna de Sant Pere.

Implicada amb el voluntariat i l’associacionisme des de els 16 anys, a tots els àmbits, artístic, cultural i social.

Fundadora d’Independents per Sant Pere, ara fa 20 anys, i per tant plenament identificada i defensora dels seus valors i principis.
Orgullosa de formar part d’una Agrupació d’Electors, sense disciplines de partit, i que només mira pel poble i els seus veïns. I tancant files en aquestes municipals del 2023, segura de que continuarem fent de Sant  Pere un lloc millor per viure-hi, més humà i més solidari.


Nascut al 69, casat, orgullós pare d’una filla universitària, sindicalista d’esquerres i envellit a la perfecció.

Fa 15 anys que soc Veí de Sant Pere, els mateixos que porto implicat a la vida esportiva del poble com a professor de Taekwondo (2ºDAN). Tècnic Educatiu en un centre de discapacitats psíquics des de fa 30 anys.

De bon inici vaig tenir afinitat amb el programa progressista i social d'ISP, recolzant el seu projecte.

 


Filla de Sant Pere, del 1966. Biòloga de formació, i restauradora de professió, gestionant Can Noguera des de fa 23 anys.

Fundadora d’Independents de Sant Pere, ara fa 20 anys, i per tant, els seus valors i prioritats socials, formen part del meu ADN.

Treballadora, generosa, compromesa amb el meu poble i en el benestar, més enllà del gastronòmic, de la seva gent.

 


55 anys. Veí de Can Vila. Empresari d'una perruqueria masculina a Llinars del Vallès.

Aficionat als cotxes d'època, està implicat amb el Club de Clàssics.

Esperit optimista i positiu. Forma part d'ISP des de l'any 2003, des de la seva fundació.

 

 

 


Nascuda el 1949. Psicòloga Clínica.

El 1996 va conèixer Sant Pere i se’n va enamorar… i des de llavors que viu al poble.

Actualment interessada en l’habitatge cooperatiu i el cohabitatge, sobretot el sènior.

Col·labora amb ISP des de la creació del grup.

 

 

 

 

Elevadores EBAM
 
 
    Disseny & Powered by LMVweb © 2002-2023 - Twenty one Anniversary

 

independents per sant pere

isp, ISP

partido politico

Sant pere de Vilamajor